Privatläkare - Massor med information om Privatläkare

Privatläkare i Östersund

Privatläkare i Östersund

Totalt i Östersund finns det 5 privatläkare eller privatläkarmottagningar och många av privatläkarna har mycket skickliga inom sin specialitet. Det händer att det är svårt att hitta den bästa privatläkaren i Östersund för just din åkomma och dessutom kan tillgängligheten variera. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av läkare som talar om vilken privatklinik som har den bästa privatläkaren gällande din sjukdom. Du kan också jämföra olika privatläkarnas eller privatsjukhusens omdöme på nätet.

Eftersom det i Jämtland och i Östersund finns många olika privatläkare kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande kötid och specialitet. När du kontaktar någon privatläkare är det bra ifall du har läst på lite om din sjukdom eller behandlingar. Viss info får du på privatklinikerns webbsidor och på Vårdguiden hittar du massor med bra oberoende fakta.
Det går lätt att komma i kontakt med någon duktigt privatläkare i Östersund genom att kolla med privatläkaren som finns nära dig:


Alla privatläkare i Östersund

UPM Ungdomspsykiatrisk Mottagning

Storgatan 24

831 30 Östersund

Lugnviks hälsocentral

Midvägen 4

831 51 Östersund

Östersunds Sjukhus

Östersunds Sjukhus

831 83 Östersund

Geddas Specialistmottagning

Akademigatan 4

831 40 Östersund


Fler privatläkarmottagningar i Östersund

Scherrer Psykiatri o. Psykoterapi

Prästgatan 44

831 33 Östersund