Privatläkare - Massor med information om Privatläkare

Privatläkare i Bromma

Privatläkare i Bromma

Totalt i Bromma finns det 7 privatläkare eller privatläkarmottagningar och många av privatläkarna har mycket skickliga inom sin specialitet. Det händer att det är svårt att hitta den bästa privatläkaren i Bromma för just din åkomma och dessutom kan tillgängligheten variera. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av läkare som talar om vilken privatklinik som har den bästa privatläkaren gällande din sjukdom. Du kan också jämföra olika privatläkarnas eller privatsjukhusens omdöme på nätet.

Eftersom det i Stockholms län och i Bromma finns många olika privatläkare kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande kötid och specialitet. När du kontaktar någon privatläkare är det bra ifall du har läst på lite om din sjukdom eller behandlingar. Viss info får du på privatklinikerns webbsidor och på Vårdguiden hittar du massor med bra oberoende fakta.
Det går lätt att komma i kontakt med någon duktigt privatläkare i Bromma genom att kolla med privatläkaren som finns nära dig:


Alla privatläkare i Bromma

Trojanowski Neurolog AB

Drottningholmsvägen 322

167 31 Bromma

Lovidermkliniken

Tunnlandsvägen 20

168 36 Bromma

Hand Om Händer AB

Bergviksvägen 40

167 63 Bromma

Legevisitten AB

Backskåran 9

168 40 Bromma


Fler privatläkarmottagningar i Bromma

Gunnar Marklund Läkarkonsult AB

Skaldevägen 19

167 71 Bromma

Wejner Per

Tunnlandsvägen 1

168 36 Bromma

Michael Szeps AB

Lillängsgatan 11

168 58 Bromma