Privatläkare - Massor med information om Privatläkare

Privatläkare i Kista

Privatläkare i Kista

Totalt i Kista finns det 5 privatläkare eller privatläkarmottagningar och många av privatläkarna har mycket skickliga inom sin specialitet. Det händer att det är svårt att hitta den bästa privatläkaren i Kista för just din åkomma och dessutom kan tillgängligheten variera. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av läkare som talar om vilken privatklinik som har den bästa privatläkaren gällande din sjukdom. Du kan också jämföra olika privatläkarnas eller privatsjukhusens omdöme på nätet.

Eftersom det i Stockholms län och i Kista finns många olika privatläkare kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande kötid och specialitet. När du kontaktar någon privatläkare är det bra ifall du har läst på lite om din sjukdom eller behandlingar. Viss info får du på privatklinikerns webbsidor och på Vårdguiden hittar du massor med bra oberoende fakta.
Det går lätt att komma i kontakt med någon duktigt privatläkare i Kista genom att kolla med privatläkaren som finns nära dig:


Alla privatläkare i Kista

Viv och Hem AB

Danmarksgatan 46

Familjeläkarna i Husby

Edvard Griegsgången 13

Ögonkliniken i Kista AB

Kistagången 26

Tibra Medica AB

Kistagången 22


Fler privatläkarmottagningar i Kista

Kista Laserklinik AB

Knarrarnäsgatan 7