Privatläkare - Massor med information om Privatläkare

Privatläkare - Brunnsgårdens Vårdcentral Barnhälsovård, Team Kastellet

Privatläkare hos Brunnsgårdens Vårdcentral Barnhälsovård, Team Kastellet i Karlshamn

I Karlshamn finns det 3 kliniker där du kan hitta en bra privatläkare varav Brunnsgårdens Vårdcentral Barnhälsovård, Team Kastellet är en av dem. Då både tillgänglighet och inriktning variera mellan privatläkarna och det kan vara bra att kolla med andra privatläkarmottagningar i Karlshamn eller på orter i Blekinge.

Ifall du tar kontakt med någon privatläkare bör du kunna förklara dina symptom på ett tydligt och sakligt sätt, gärna i detalj. Mycket information om olika sjukdomar kan du få genom att besöka olika privatläkare eller privatsjukhus hemsidor men även på Vårdguiden - 1177. Eftersom det finns flera privatläkare på samma ort som Brunnsgårdens Vårdcentral Barnhälsovård, Team Kastellet kan det vara klokt att undersöka deras specialiteter och försöka hitta omdömen hos minst två av privatläkarna men om det känns rätt ska du börja med att kontakta Brunnsgårdens Vårdcentral Barnhälsovård, Team Kastellet.
Bäst är att kontakta Brunnsgårdens Vårdcentral Barnhälsovård, Team Kastellet om du vi ha kontakt med en privatläkare på följande sätt:


Brunnsgårdens Vårdcentral Barnhälsovård, Team Kastellet

Erik Dahlbergsvägen 30C

374 37 Karlshamn