Privatläkare - Massor med information om Privatläkare

Hitta privatläkaren i Blekinge

Totalt finns det i Blekinge 11 privatläkare fördelade på 7 orter. De orter där det finns flest privatläkare i Blekinge är på:

Karlshamn

Ronneby

Nättraby

Olofström

Jämjö

Hitta privatläkaren i Bohuslän

Sammanlagt i Bohuslän finns det 34 privatläkare på 17 olika orter. De platser i Bohuslän som har de flesta privatläkarna är:

Uddevalla

Kungälv

Torslanda

Strömstad

Kärna

Bra privatläkare i Dalarna

Sammanlagt i Dalarna finns det 20 privatläkare på 14 olika orter. De orter där det finns flest privatläkare i Dalarna är på:

Smedjebacken

Falun

Leksand

Ludvika

Borlänge

Hitta privatläkaren i Dalsland

Sammanlagt i Dalsland finns det 3 privatläkare på 2 olika orter. De orter där det finns flest privatläkare i Dalsland är på:

Åmål

Bengtsfors

Hitta privatläkaren i Gotland

Sammanlagt i Gotland finns det 5 privatläkare på 3 olika orter. De platser i Gotland som har de flesta privatläkarna är:

Visby

Slite

Klintehamn

Hitta privatläkaren i Gästrikland

Sammanlagt i Gästrikland finns det 13 privatläkare på 3 olika orter. De orter där det finns flest privatläkare i Gästrikland är på:

Gävle

Sandviken

Hedesunda

Hitta privatläkaren i Halland

Sammanlagt i Halland finns det 28 privatläkare på 10 olika orter. De orter där det finns flest privatläkare i Halland är på:

Halmstad

Varberg

Falkenberg

Kungsbacka

Slöinge

Bra privatläkare i Hälsingland

Totalt finns det i Hälsingland 18 privatläkare fördelade på 8 orter. De orter där det finns flest privatläkare i Hälsingland är på:

Hudiksvall

Ljusdal

Bollnäs

Edsbyn

Söderhamn

Bästa privatläkaren i Herjeådalen

Det finns bara en privatläkare i Härjedalen. Det kan finnas fler privatläkarkliniker i Härjedalen som kan erbjuda duktiga privatläkare men de finns inte listade här.

Sveg

Hitta privatläkaren i Jämtland

Sammanlagt i Jämtland finns det 13 privatläkare på 9 olika orter. De orter där det finns flest privatläkare i Jämtland är på:

Östersund

Hammarstrand

Järpen

Krokom

OvikenBra privatläkare i Lappland

Totalt finns det i Lappland 7 privatläkare fördelade på 6 orter. De orter där det finns flest privatläkare i Lappland är på:

Kiruna

Gällivare

Jokkmokk

Arjeplog

Lycksele

Bra privatläkare i Medelpad

Totalt finns det i Medelpad 11 privatläkare fördelade på 4 orter. De platser i Medelpad som har de flesta privatläkarna är:

Sundsvall

Kvissleby

Fränsta

Torpshammar

Hitta privatläkaren i Norrbotten

Sammanlagt i Norrbotten finns det 20 privatläkare på 10 olika orter. De platser i Norrbotten som har de flesta privatläkarna är:

Luleå

Piteå

Boden

Kiruna

Gällivare

Bra privatläkare i Närke

Totalt finns det i Närke 21 privatläkare fördelade på 11 orter. De orter där det finns flest privatläkare i Närke är på:

Örebro

Karlskoga

Degerfors

Hallsberg

Fellingsbro

Hitta privatläkaren i Skåne

Sammanlagt i Skåne finns det 120 privatläkare på 42 olika orter. De orter där det finns flest privatläkare i Skåne är på:

Malmö

Lund

Helsingborg

Kristianstad

Ängelholm

Bra privatläkare i Småland

Sammanlagt i Småland finns det 68 privatläkare på 35 olika orter. De orter där det finns flest privatläkare i Småland är på:

Kalmar

Jönköping

Växjö

Nässjö

Västervik

Bra privatläkare i Sörmland

Sammanlagt i Sörmland finns det 26 privatläkare på 12 olika orter. De platser i Södermanland som har de flesta privatläkarna är:

Eskilstuna

Katrineholm

Nyköping

Gnesta

Trosa

Hitta privatläkaren i Stockholms län

Totalt finns det i Stockholms län 178 privatläkare fördelade på 48 orter. De orter där det finns flest privatläkare i Stockholms län är på:

Stockholm

Nacka

Bromma

Danderyd

Solna

Hitta privatläkaren i Uppland

Sammanlagt i Uppland finns det 38 privatläkare på 9 olika orter. De platser i Uppland som har de flesta privatläkarna är:

Uppsala

Enköping

Knivsta

Bålsta

Knutby

Hitta privatläkaren i Värmland

Totalt finns det i Värmland 23 privatläkare fördelade på 15 orter. De orter där det finns flest privatläkare i Värmland är på:

Karlstad

Hammarö

Kil

Torsby

Östra Ämtervik

Bra privatläkare i Västerbotten

Sammanlagt i Västerbotten finns det 26 privatläkare på 13 olika orter. De platser i Västerbotten som har de flesta privatläkarna är:

Umeå

Skellefteå

Kåge

Lycksele

Lövånger

Bra privatläkare i Västergötland

Totalt finns det i Västergötland 124 privatläkare fördelade på 40 orter. De orter där det finns flest privatläkare i Västergötland är på:

Göteborg

Borås

Trollhättan

Mölndal

Skövde

Bra privatläkare i Västmanland

Sammanlagt i Västmanland finns det 12 privatläkare på 6 olika orter. De platser i Västmanland som har de flesta privatläkarna är:

Västerås

Köping

Kungsör

Arboga

Surahammar

Hitta privatläkaren i Ångermanland

Totalt finns det i Ångermanland 9 privatläkare fördelade på 9 orter. De orter där det finns flest privatläkare i Ångermanland är på:

Bjurholm

Domsjö

Härnösand

Kramfors

Nyland

Bästa privatläkaren i Öland

Det finns bara en privatläkare i Öland. Det kan finnas fler privatläkarkliniker i Öland som kan erbjuda duktiga privatläkare men de finns inte listade här.

Löttorp

Bra privatläkare i Östergötland

Totalt finns det i Östergötland 20 privatläkare fördelade på 7 orter. De orter där det finns flest privatläkare i Östergötland är på:

Linköping

Norrköping

Kolmården

Gusum

Motala