Privatläkare - Massor med information om Privatläkare

Bra privatläkare i Blekinge

Totalt finns det i Blekinge 11 privatläkare fördelade på 7 orter. De orter där det finns flest privatläkare i Blekinge är på:

Karlshamn

Ronneby

Nättraby

Olofström

Jämjö

Hitta privatläkaren i Bohuslän

Sammanlagt i Bohuslän finns det 34 privatläkare på 17 olika orter. De platser i Bohuslän som har de flesta privatläkarna är:

Uddevalla

Kungälv

Torslanda

Strömstad

Kärna

Hitta privatläkaren i Dalarna

Totalt finns det i Dalarna 20 privatläkare fördelade på 14 orter. De orter där det finns flest privatläkare i Dalarna är på:

Smedjebacken

Falun

Leksand

Ludvika

Borlänge

Bra privatläkare i Dalsland

Sammanlagt i Dalsland finns det 3 privatläkare på 2 olika orter. De orter där det finns flest privatläkare i Dalsland är på:

Åmål

Bengtsfors

Bra privatläkare i Gotland

Sammanlagt i Gotland finns det 5 privatläkare på 3 olika orter. De orter där det finns flest privatläkare i Gotland är på:

Visby

Slite

Klintehamn

Bra privatläkare i Gästrikland

Totalt finns det i Gästrikland 13 privatläkare fördelade på 3 orter. De orter där det finns flest privatläkare i Gästrikland är på:

Gävle

Sandviken

Hedesunda

Bra privatläkare i Halland

Sammanlagt i Halland finns det 28 privatläkare på 10 olika orter. De orter där det finns flest privatläkare i Halland är på:

Halmstad

Varberg

Falkenberg

Kungsbacka

Slöinge

Hitta privatläkaren i Hälsingland

Sammanlagt i Hälsingland finns det 18 privatläkare på 8 olika orter. De platser i Hälsingland som har de flesta privatläkarna är:

Hudiksvall

Ljusdal

Bollnäs

Edsbyn

Söderhamn

Bästa privatläkaren i Härjedalen

Det finns bara en privatläkare i Härjedalen. Det kan finnas fler privatläkarkliniker i Härjedalen som kan erbjuda duktiga privatläkare men de finns inte listade här.

Sveg

Bra privatläkare i Jämtland

Totalt finns det i Jämtland 13 privatläkare fördelade på 9 orter. De platser i Jämtland som har de flesta privatläkarna är:

Östersund

Hammarstrand

Järpen

Krokom

OvikenHitta privatläkaren i Lappland

Sammanlagt i Lappland finns det 7 privatläkare på 6 olika orter. De platser i Lappland som har de flesta privatläkarna är:

Kiruna

Gällivare

Jokkmokk

Arjeplog

Lycksele

Bra privatläkare i Medelpad

Sammanlagt i Medelpad finns det 11 privatläkare på 4 olika orter. De platser i Medelpad som har de flesta privatläkarna är:

Sundsvall

Kvissleby

Fränsta

Torpshammar

Bra privatläkare i Norrbotten

Totalt finns det i Norrbotten 20 privatläkare fördelade på 10 orter. De platser i Norrbotten som har de flesta privatläkarna är:

Luleå

Piteå

Boden

Kiruna

Gällivare

Bra privatläkare i Närke

Totalt finns det i Närke 21 privatläkare fördelade på 11 orter. De orter där det finns flest privatläkare i Närke är på:

Örebro

Karlskoga

Degerfors

Hallsberg

Fellingsbro

Hitta privatläkaren i Skåne

Sammanlagt i Skåne finns det 120 privatläkare på 42 olika orter. De orter där det finns flest privatläkare i Skåne är på:

Malmö

Lund

Helsingborg

Kristianstad

Ängelholm

Hitta privatläkaren i Småland

Sammanlagt i Småland finns det 68 privatläkare på 35 olika orter. De platser i Småland som har de flesta privatläkarna är:

Kalmar

Jönköping

Växjö

Nässjö

Västervik

Bra privatläkare i Södermanland

Sammanlagt i Södermanland finns det 26 privatläkare på 12 olika orter. De platser i Södermanland som har de flesta privatläkarna är:

Eskilstuna

Katrineholm

Nyköping

Gnesta

Trosa

Bra privatläkare i Stockholms län

Totalt finns det i Stockholms län 178 privatläkare fördelade på 48 orter. De orter där det finns flest privatläkare i Stockholms län är på:

Stockholm

Nacka

Bromma

Danderyd

Solna

Hitta privatläkaren i Uppland

Totalt finns det i Uppland 38 privatläkare fördelade på 9 orter. De platser i Uppland som har de flesta privatläkarna är:

Uppsala

Enköping

Knivsta

Bålsta

Knutby

Hitta privatläkaren i Värmland

Sammanlagt i Värmland finns det 23 privatläkare på 15 olika orter. De orter där det finns flest privatläkare i Värmland är på:

Karlstad

Hammarö

Kil

Torsby

Östra Ämtervik

Bra privatläkare i Västerbotten

Sammanlagt i Västerbotten finns det 26 privatläkare på 13 olika orter. De platser i Västerbotten som har de flesta privatläkarna är:

Umeå

Skellefteå

Kåge

Lycksele

Lövånger

Bra privatläkare i Västergötland

Totalt finns det i Västergötland 124 privatläkare fördelade på 40 orter. De orter där det finns flest privatläkare i Västergötland är på:

Göteborg

Borås

Trollhättan

Mölndal

Skövde

Hitta privatläkaren i Västmanland

Sammanlagt i Västmanland finns det 12 privatläkare på 6 olika orter. De orter där det finns flest privatläkare i Västmanland är på:

Västerås

Köping

Kungsör

Arboga

Surahammar

Bra privatläkare i Ångermanland

Totalt finns det i Ångermanland 9 privatläkare fördelade på 9 orter. De orter där det finns flest privatläkare i Ångermanland är på:

Bjurholm

Domsjö

Härnösand

Kramfors

Nyland

Bästa privatläkaren i Öland

Det finns bara en privatläkare i Öland. Det kan finnas fler privatläkarkliniker i Öland som kan erbjuda duktiga privatläkare men de finns inte listade här.

Löttorp

Bra privatläkare i Östergötland

Sammanlagt i Östergötland finns det 20 privatläkare på 7 olika orter. De orter där det finns flest privatläkare i Östergötland är på:

Linköping

Norrköping

Kolmården

Gusum

Motala