Privatläkare - Massor med information om Privatläkare

Bra privatläkare i Blekinge

Sammanlagt i Blekinge finns det 11 privatläkare på 7 olika orter. De platser i Blekinge som har de flesta privatläkarna är:

Karlshamn

Ronneby

Nättraby

Olofström

Jämjö

Hitta privatläkaren i Bohuslän

Totalt finns det i Bohuslän 34 privatläkare fördelade på 17 orter. De orter där det finns flest privatläkare i Bohuslän är på:

Uddevalla

Kungälv

Torslanda

Strömstad

Kärna

Bra privatläkare i Dalarna

Sammanlagt i Dalarna finns det 20 privatläkare på 14 olika orter. De platser i Dalarna som har de flesta privatläkarna är:

Smedjebacken

Falun

Leksand

Ludvika

Borlänge

Hitta privatläkaren i Dalsland

Totalt finns det i Dalsland 3 privatläkare fördelade på 2 orter. De platser i Dalsland som har de flesta privatläkarna är:

Åmål

Bengtsfors

Hitta privatläkaren i Gotland

Totalt finns det i Gotland 5 privatläkare fördelade på 3 orter. De orter där det finns flest privatläkare i Gotland är på:

Visby

Slite

Klintehamn

Hitta privatläkaren i Gästrikland

Totalt finns det i Gästrikland 13 privatläkare fördelade på 3 orter. De platser i Gästrikland som har de flesta privatläkarna är:

Gävle

Sandviken

Hedesunda

Hitta privatläkaren i Halland

Totalt finns det i Halland 28 privatläkare fördelade på 10 orter. De platser i Halland som har de flesta privatläkarna är:

Halmstad

Varberg

Falkenberg

Kungsbacka

Slöinge

Bra privatläkare i Hälsingland

Totalt finns det i Hälsingland 18 privatläkare fördelade på 8 orter. De platser i Hälsingland som har de flesta privatläkarna är:

Hudiksvall

Ljusdal

Bollnäs

Edsbyn

Söderhamn

Bästa privatläkaren i Herjeådalen

Det finns bara en privatläkare i Härjedalen. Det kan finnas fler privatläkarkliniker i Härjedalen som kan erbjuda duktiga privatläkare men de finns inte listade här.

Sveg

Bra privatläkare i Jämtland

Totalt finns det i Jämtland 13 privatläkare fördelade på 9 orter. De orter där det finns flest privatläkare i Jämtland är på:

Östersund

Hammarstrand

Järpen

Krokom

Oviken

Bra privatläkare i Lappland

Totalt finns det i Lappland 7 privatläkare fördelade på 6 orter. De platser i Lappland som har de flesta privatläkarna är:

Kiruna

Gällivare

Jokkmokk

Arjeplog

Lycksele

Hitta privatläkaren i Medelpad

Sammanlagt i Medelpad finns det 11 privatläkare på 4 olika orter. De orter där det finns flest privatläkare i Medelpad är på:

Sundsvall

Kvissleby

Fränsta

Torpshammar

Hitta privatläkaren i Norrbotten

Sammanlagt i Norrbotten finns det 20 privatläkare på 10 olika orter. De orter där det finns flest privatläkare i Norrbotten är på:

Luleå

Piteå

Boden

Kiruna

Gällivare

Hitta privatläkaren i Närke

Sammanlagt i Närke finns det 21 privatläkare på 11 olika orter. De orter där det finns flest privatläkare i Närke är på:

Örebro

Karlskoga

Degerfors

Hallsberg

Fellingsbro

Bra privatläkare i Skåne

Totalt finns det i Skåne 120 privatläkare fördelade på 42 orter. De platser i Skåne som har de flesta privatläkarna är:

Malmö

Lund

Helsingborg

Kristianstad

Ängelholm

Hitta privatläkaren i Småland

Totalt finns det i Småland 68 privatläkare fördelade på 35 orter. De orter där det finns flest privatläkare i Småland är på:

Kalmar

Jönköping

Växjö

Nässjö

Västervik

Hitta privatläkaren i Södermanland

Totalt finns det i Södermanland 26 privatläkare fördelade på 12 orter. De orter där det finns flest privatläkare i Södermanland är på:

Eskilstuna

Katrineholm

Nyköping

Gnesta

Trosa

Bra privatläkare i Stockholms län

Sammanlagt i Stockholms län finns det 178 privatläkare på 48 olika orter. De platser i Stockholms län som har de flesta privatläkarna är:

Stockholm

Nacka

Bromma

Danderyd

SolnaBra privatläkare i Uppland

Sammanlagt i Uppland finns det 38 privatläkare på 9 olika orter. De orter där det finns flest privatläkare i Uppland är på:

Uppsala

Enköping

Knivsta

Bålsta

Knutby

Hitta privatläkaren i Värmland

Totalt finns det i Värmland 23 privatläkare fördelade på 15 orter. De platser i Värmland som har de flesta privatläkarna är:

Karlstad

Hammarö

Kil

Torsby

Östra Ämtervik

Hitta privatläkaren i Västerbotten

Totalt finns det i Västerbotten 26 privatläkare fördelade på 13 orter. De orter där det finns flest privatläkare i Västerbotten är på:

Umeå

Skellefteå

Kåge

Lycksele

Lövånger

Bra privatläkare i Västergötland

Sammanlagt i Västergötland finns det 124 privatläkare på 40 olika orter. De platser i Västergötland som har de flesta privatläkarna är:

Göteborg

Borås

Trollhättan

Mölndal

Skövde

Bra privatläkare i Västmanland

Totalt finns det i Västmanland 12 privatläkare fördelade på 6 orter. De orter där det finns flest privatläkare i Västmanland är på:

Västerås

Köping

Kungsör

Arboga

Surahammar

Bra privatläkare i Ångermanland

Sammanlagt i Ångermanland finns det 9 privatläkare på 9 olika orter. De platser i Ångermanland som har de flesta privatläkarna är:

Bjurholm

Domsjö

Härnösand

Kramfors

Nyland

Bästa privatläkaren i Öland

Det finns bara en privatläkare i Öland. Det kan finnas fler privatläkarkliniker i Öland som kan erbjuda duktiga privatläkare men de finns inte listade här.

Löttorp

Hitta privatläkaren i Östergötland

Totalt finns det i Östergötland 20 privatläkare fördelade på 7 orter. De orter där det finns flest privatläkare i Östergötland är på:

Linköping

Norrköping

Kolmården

Gusum

Motala