Privatläkare - Massor med information om Privatläkare

Hitta privatläkaren i Blekinge

Sammanlagt i Blekinge finns det 11 privatläkare på 7 olika orter. De platser i Blekinge som har de flesta privatläkarna är:

Karlshamn

Ronneby

Nättraby

Hitta privatläkaren i Bohuslän

Totalt finns det i Bohuslän 34 privatläkare fördelade på 17 orter. De platser i Bohuslän som har de flesta privatläkarna är:

Uddevalla

Kungälv

Torslanda

Bra privatläkare i Dalarna

Totalt finns det i Dalarna 21 privatläkare fördelade på 14 orter. De orter där det finns flest privatläkare i Dalarna är på:

Leksand

Smedjebacken

Borlänge

Bra privatläkare i Dalsland

Totalt finns det i Dalsland 3 privatläkare fördelade på 2 orter. De orter där det finns flest privatläkare i Dalsland är på:

Åmål

Bengtsfors

Hitta privatläkaren i Gotland

Totalt finns det i Gotland 5 privatläkare fördelade på 3 orter. De platser i Gotland som har de flesta privatläkarna är:

Visby

Slite

Klintehamn

Bra privatläkare i Gästrikland

Totalt finns det i Gästrikland 13 privatläkare fördelade på 3 orter. De orter där det finns flest privatläkare i Gästrikland är på:

Gävle

Sandviken

Hedesunda

Bra privatläkare i Halland

Totalt finns det i Halland 28 privatläkare fördelade på 10 orter. De orter där det finns flest privatläkare i Halland är på:

Halmstad

Varberg

Falkenberg

Hitta privatläkaren i Hälsingland

Totalt finns det i Hälsingland 18 privatläkare fördelade på 8 orter. De platser i Hälsingland som har de flesta privatläkarna är:

Hudiksvall

Ljusdal

Bollnäs

Bästa privatläkaren i Härjedalen

Det finns bara en privatläkare i Härjedalen. Det kan finnas fler privatläkarkliniker i Härjedalen som kan erbjuda duktiga privatläkare men de finns inte listade här.

Sveg

Hitta privatläkaren i Jämtland

Totalt finns det i Jämtland 13 privatläkare fördelade på 9 orter. De orter där det finns flest privatläkare i Jämtland är på:

Östersund

Hammarstrand

Järpen

Hitta privatläkaren i Lappland

Totalt finns det i Lappland 7 privatläkare fördelade på 6 orter. De platser i Lappland som har de flesta privatläkarna är:

Kiruna

Gällivare

Jokkmokk

Bra privatläkare i Medelpad

Sammanlagt i Medelpad finns det 11 privatläkare på 4 olika orter. De platser i Medelpad som har de flesta privatläkarna är:

Sundsvall

Kvissleby

Fränsta

Bra privatläkare i Norrbotten

Sammanlagt i Norrbotten finns det 20 privatläkare på 10 olika orter. De platser i Norrbotten som har de flesta privatläkarna är:

Luleå

Piteå

Boden

Bra privatläkare i Närke

Sammanlagt i Närke finns det 21 privatläkare på 11 olika orter. De orter där det finns flest privatläkare i Närke är på:

Örebro

Karlskoga

Degerfors

Bra privatläkare i Skåne

Totalt finns det i Skåne 120 privatläkare fördelade på 42 orter. De orter där det finns flest privatläkare i Skåne är på:

Malmö

Lund

Helsingborg

Bra privatläkare i Småland

Totalt finns det i Småland 68 privatläkare fördelade på 35 orter. De platser i Småland som har de flesta privatläkarna är:

Kalmar

Jönköping

VäxjöBra privatläkare i Södermanland

Totalt finns det i Södermanland 26 privatläkare fördelade på 12 orter. De platser i Södermanland som har de flesta privatläkarna är:

Eskilstuna

Katrineholm

Nyköping

Hitta privatläkaren i Stockholms län

Sammanlagt i Stockholms län finns det 178 privatläkare på 48 olika orter. De platser i Stockholms län som har de flesta privatläkarna är:

Stockholm

Nacka

Bromma

Hitta privatläkaren i Uppland

Totalt finns det i Uppland 38 privatläkare fördelade på 9 orter. De platser i Uppland som har de flesta privatläkarna är:

Uppsala

Enköping

Knivsta

Hitta privatläkaren i Värmland

Sammanlagt i Värmland finns det 23 privatläkare på 15 olika orter. De orter där det finns flest privatläkare i Värmland är på:

Karlstad

Hammarö

Kil

Bra privatläkare i Västerbotten

Totalt finns det i Västerbotten 26 privatläkare fördelade på 13 orter. De platser i Västerbotten som har de flesta privatläkarna är:

Umeå

Skellefteå

Kåge

Bra privatläkare i Västergötland

Sammanlagt i Västergötland finns det 124 privatläkare på 40 olika orter. De orter där det finns flest privatläkare i Västergötland är på:

Göteborg

Borås

Trollhättan

Hitta privatläkaren i Västmanland

Totalt finns det i Västmanland 12 privatläkare fördelade på 6 orter. De orter där det finns flest privatläkare i Västmanland är på:

Västerås

Köping

Kungsör

Hitta privatläkaren i Ångermanland

Sammanlagt i Ångermanland finns det 9 privatläkare på 9 olika orter. De platser i Ångermanland som har de flesta privatläkarna är:

Bjurholm

Domsjö

Härnösand

Bästa privatläkaren i Öland

Det finns bara en privatläkare i Öland. Det kan finnas fler privatläkarkliniker i Öland som kan erbjuda duktiga privatläkare men de finns inte listade här.

Löttorp

Hitta privatläkaren i Östergötland

Sammanlagt i Östergötland finns det 20 privatläkare på 7 olika orter. De platser i Östergötland som har de flesta privatläkarna är:

Linköping

Norrköping

Kolmården