Privatläkare - Massor med information om Privatläkare

Privatläkare i Borås

Privatläkare i Borås

Totalt i Borås finns det 7 privatläkare eller privatläkarmottagningar och många av privatläkarna har mycket skickliga inom sin specialitet. Det händer att det är svårt att hitta den bästa privatläkaren i Borås för just din åkomma och dessutom kan tillgängligheten variera. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av läkare som talar om vilken privatklinik som har den bästa privatläkaren gällande din sjukdom. Du kan också jämföra olika privatläkarnas eller privatsjukhusens omdöme på nätet.

Eftersom det i Västergötland och i Borås finns många olika privatläkare kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande kötid och specialitet. När du kontaktar någon privatläkare är det bra ifall du har läst på lite om din sjukdom eller behandlingar. Viss info får du på privatklinikerns webbsidor och på Vårdguiden hittar du massor med bra oberoende fakta.
Det går lätt att komma i kontakt med någon duktigt privatläkare i Borås genom att kolla med privatläkaren som finns nära dig:


Alla privatläkare i Borås

Iatrik Läkarkonsult AB

Allégatan 39

BUP Barn o. ungdomspsykiatri

Södra Älvsborgs Sjukhus

Närhälsan Sjöbo vårdcentral

Sjöbo Torggata 4

Läkarmottagning Hela Människan

Första Villagatan 11


Fler privatläkarmottagningar i Borås

Läkarmottagning A. Karim AB

Lilla Kyrkogatan 27

Specialistläkarhuset i Borås

Allégatan 39

Närhälsan Södra Torget vårdcentral

Kvarngatan 4