Privatläkare - Massor med information om Privatläkare

Privatläkare i Solna

Privatläkare i Solna

Totalt i Solna finns det 6 privatläkare eller privatläkarmottagningar och många av privatläkarna har mycket skickliga inom sin specialitet. Det händer att det är svårt att hitta den bästa privatläkaren i Solna för just din åkomma och dessutom kan tillgängligheten variera. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av läkare som talar om vilken privatklinik som har den bästa privatläkaren gällande din sjukdom. Du kan också jämföra olika privatläkarnas eller privatsjukhusens omdöme på nätet.

Eftersom det i Stockholms län och i Solna finns många olika privatläkare kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande kötid och specialitet. När du kontaktar någon privatläkare är det bra ifall du har läst på lite om din sjukdom eller behandlingar. Viss info får du på privatklinikerns webbsidor och på Vårdguiden hittar du massor med bra oberoende fakta.
Det går lätt att komma i kontakt med någon duktigt privatläkare i Solna genom att kolla med privatläkaren som finns nära dig:


Alla privatläkare i Solna

Blomberg, Harald Läkare

Gårdsvägen 2

169 70 Solna

Westling Competence AB

Lilla Gatan 4B

169 39 Solna

Ryniak Stanislaw, Leg.läkare

Rådjursstigen 38

170 76 Solna

Doktor Gotoh

Ripstigen 3

170 74 Solna


Fler privatläkarmottagningar i Solna

RehabCenter Sfären

Bockholmsvägen 1

170 78 Solna

Stressmottagningen

Tomtebodavägen 9

171 65 Solna