Privatläkare - Massor med information om Privatläkare

Privatläkare i Gävle

Privatläkare i Gävle

Totalt i Gävle finns det 9 privatläkare eller privatläkarmottagningar och många av privatläkarna har mycket skickliga inom sin specialitet. Det händer att det är svårt att hitta den bästa privatläkaren i Gävle för just din åkomma och dessutom kan tillgängligheten variera. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av läkare som talar om vilken privatklinik som har den bästa privatläkaren gällande din sjukdom. Du kan också jämföra olika privatläkarnas eller privatsjukhusens omdöme på nätet.

Eftersom det i Gästrikland och i Gävle finns många olika privatläkare kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande kötid och specialitet. När du kontaktar någon privatläkare är det bra ifall du har läst på lite om din sjukdom eller behandlingar. Viss info får du på privatklinikerns webbsidor och på Vårdguiden hittar du massor med bra oberoende fakta.
Det går lätt att komma i kontakt med någon duktigt privatläkare i Gävle genom att kolla med privatläkaren som finns nära dig:


Alla privatläkare i Gävle

Barn- o. Ungdomshabilitering

Folkparksvägen 5

Läkarhuset i Gävle

Staketgatan 32

Aktiv Ortopedteknik

Lasarettsvägen 1

Vendelakliniken

Kyrkogatan 12-14


Fler privatläkarmottagningar i Gävle

Capio Hälsocentral Gävle

Kaserngatan 48

Södertulls Hälsocentral Vårdcentral

Kaserngatan 48

PBM Sweden AB

Norra Skeppsbron 7

Citykirurgen

Staketgatan 32


Ännu flera läkarkliniker i Gävle

Medal Hälsa AB

Garvarkroken 6