Privatläkare - Massor med information om Privatläkare

Privatläkare i Örebro

Privatläkare i Örebro

Totalt i Örebro finns det 9 privatläkare eller privatläkarmottagningar och många av privatläkarna har mycket skickliga inom sin specialitet. Det händer att det är svårt att hitta den bästa privatläkaren i Örebro för just din åkomma och dessutom kan tillgängligheten variera. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av läkare som talar om vilken privatklinik som har den bästa privatläkaren gällande din sjukdom. Du kan också jämföra olika privatläkarnas eller privatsjukhusens omdöme på nätet.

Eftersom det i Närke och i Örebro finns många olika privatläkare kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande kötid och specialitet. När du kontaktar någon privatläkare är det bra ifall du har läst på lite om din sjukdom eller behandlingar. Viss info får du på privatklinikerns webbsidor och på Vårdguiden hittar du massor med bra oberoende fakta.
Det går lätt att komma i kontakt med någon duktigt privatläkare i Örebro genom att kolla med privatläkaren som finns nära dig:


Alla privatläkare i Örebro

Klinik Reformedica AB

Slottsgatan 10

Cureum AB

Fabriksgatan 22

Vivalla Vårdbolag AB

Poesigatan 20D

Tybble Psykiatriverksamehet

Drakenbergsgatan 1


Fler privatläkarmottagningar i Örebro

Varberga Vårdcentral

Varbergagatan 75

Heartmind AB

Kungsgatan 34

Brickebackens Vårdcentral

Granrisvägen 23

Huddoktorn i Örebro AB

Slottsgatan 8


Ännu flera läkarkliniker i Örebro

Synkron Örebro AB

Nygatan 9