Privatläkare - Massor med information om Privatläkare

Privatläkare i Luleå

Privatläkare i Luleå

Totalt i Luleå finns det 7 privatläkare eller privatläkarmottagningar och många av privatläkarna har mycket skickliga inom sin specialitet. Det händer att det är svårt att hitta den bästa privatläkaren i Luleå för just din åkomma och dessutom kan tillgängligheten variera. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av läkare som talar om vilken privatklinik som har den bästa privatläkaren gällande din sjukdom. Du kan också jämföra olika privatläkarnas eller privatsjukhusens omdöme på nätet.

Eftersom det i Norrbotten och i Luleå finns många olika privatläkare kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande kötid och specialitet. När du kontaktar någon privatläkare är det bra ifall du har läst på lite om din sjukdom eller behandlingar. Viss info får du på privatklinikerns webbsidor och på Vårdguiden hittar du massor med bra oberoende fakta.
Det går lätt att komma i kontakt med någon duktigt privatläkare i Luleå genom att kolla med privatläkaren som finns nära dig:


Alla privatläkare i Luleå

BUP-mottagning

Residensgatan 18

Sunderby Sjukhus

Sunderby Sjukhus

Stadsvikens Hälsocentral

Norrbottens Läns Landsting

Hassler AB, Doktorerna

Fredsgatan 3


Fler privatläkarmottagningar i Luleå

Art Clinic

Sandviksgatan 60

Dr.B.möller AB

Bryggargatan 6

Mjölkuddens Vårdcentral

Mjölkuddsvägen 75