Privatläkare - Massor med information om Privatläkare

Privatläkare i Linköping

Privatläkare i Linköping

Totalt i Linköping finns det 10 privatläkare eller privatläkarmottagningar och många av privatläkarna har mycket skickliga inom sin specialitet. Det händer att det är svårt att hitta den bästa privatläkaren i Linköping för just din åkomma och dessutom kan tillgängligheten variera. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av läkare som talar om vilken privatklinik som har den bästa privatläkaren gällande din sjukdom. Du kan också jämföra olika privatläkarnas eller privatsjukhusens omdöme på nätet.

Eftersom det i Östergötland och i Linköping finns många olika privatläkare kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande kötid och specialitet. När du kontaktar någon privatläkare är det bra ifall du har läst på lite om din sjukdom eller behandlingar. Viss info får du på privatklinikerns webbsidor och på Vårdguiden hittar du massor med bra oberoende fakta.
Det går lätt att komma i kontakt med någon duktigt privatläkare i Linköping genom att kolla med privatläkaren som finns nära dig:


Alla privatläkare i Linköping

Läkarcentrum Stångåblick

Nygatan 10

Cordinator Medical Service AB

Westmansgatan 47

Plastikhuset

Tornbyvägen 3

Capio Psykiatri

Nygatan 22


Fler privatläkarmottagningar i Linköping

Addoc Plastikkirurgi

Klostergatan 68

Valladares Carlos, Hjärtspecialist

Ågatan 29

Lust o Hälsa AB

Ågatan 29

City-Hälsan Rudmar Nilsson

Onkel Adamsgatan


Ännu flera läkarkliniker i Linköping

Rörelse och Hälsa Neuro

Brigadgatan 20B

Ögonlasern i Linköping AB

Nygatan 18