Privatläkare - Massor med information om Privatläkare

Privatläkare i Norrköping

Privatläkare i Norrköping

Totalt i Norrköping finns det 5 privatläkare eller privatläkarmottagningar och många av privatläkarna har mycket skickliga inom sin specialitet. Det händer att det är svårt att hitta den bästa privatläkaren i Norrköping för just din åkomma och dessutom kan tillgängligheten variera. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av läkare som talar om vilken privatklinik som har den bästa privatläkaren gällande din sjukdom. Du kan också jämföra olika privatläkarnas eller privatsjukhusens omdöme på nätet.

Eftersom det i Östergötland och i Norrköping finns många olika privatläkare kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande kötid och specialitet. När du kontaktar någon privatläkare är det bra ifall du har läst på lite om din sjukdom eller behandlingar. Viss info får du på privatklinikerns webbsidor och på Vårdguiden hittar du massor med bra oberoende fakta.
Det går lätt att komma i kontakt med någon duktigt privatläkare i Norrköping genom att kolla med privatläkaren som finns nära dig:


Alla privatläkare i Norrköping

Ögonmottagningen i Kneippen

Linköpingsvägen 24

Uniwic AB

Bråddgatan 9

Aleris AB

Kneippgatan 4

Hudläkare Hudmottagning Dr Ingrid Synnerstad

Hospitalsgatan 11


Fler privatläkarmottagningar i Norrköping

Aleris Vårdcentral Vilbergen

Urbergsgatan 90