Privatläkare - Massor med information om Privatläkare

Privatläkare - Lindsdals Vårdcentral (Förlösa, Läckeby, Rockneby)

Privatläkare hos Lindsdals Vårdcentral (Förlösa, Läckeby, Rockneby) i Kalmar

I Kalmar finns det 10 kliniker där du kan hitta en bra privatläkare varav Lindsdals Vårdcentral (Förlösa, Läckeby, Rockneby) är en av dem. Då både tillgänglighet och inriktning variera mellan privatläkarna och det kan vara bra att kolla med andra privatläkarmottagningar i Kalmar eller på orter i Småland.

Ifall du tar kontakt med någon privatläkare bör du kunna förklara dina symptom på ett tydligt och sakligt sätt, gärna i detalj. Mycket information om olika sjukdomar kan du få genom att besöka olika privatläkare eller privatsjukhus hemsidor men även på Vårdguiden - 1177. Eftersom det finns flera privatläkare på samma ort som Lindsdals Vårdcentral (Förlösa, Läckeby, Rockneby) kan det vara klokt att undersöka deras specialiteter och försöka hitta omdömen hos minst två av privatläkarna men om det känns rätt ska du börja med att kontakta Lindsdals Vårdcentral (Förlösa, Läckeby, Rockneby).
Bäst är att kontakta Lindsdals Vårdcentral (Förlösa, Läckeby, Rockneby) om du vi ha kontakt med en privatläkare på följande sätt:


Lindsdals Vårdcentral (Förlösa, Läckeby, Rockneby)

Förlösavägen 4

393 65 Kalmar