Privatläkare - Massor med information om Privatläkare

Privatläkare i Lidingö

Privatläkare i Lidingö

Totalt i Lidingö finns det 5 privatläkare eller privatläkarmottagningar och många av privatläkarna har mycket skickliga inom sin specialitet. Det händer att det är svårt att hitta den bästa privatläkaren i Lidingö för just din åkomma och dessutom kan tillgängligheten variera. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av läkare som talar om vilken privatklinik som har den bästa privatläkaren gällande din sjukdom. Du kan också jämföra olika privatläkarnas eller privatsjukhusens omdöme på nätet.

Eftersom det i Stockholms län och i Lidingö finns många olika privatläkare kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande kötid och specialitet. När du kontaktar någon privatläkare är det bra ifall du har läst på lite om din sjukdom eller behandlingar. Viss info får du på privatklinikerns webbsidor och på Vårdguiden hittar du massor med bra oberoende fakta.
Det går lätt att komma i kontakt med någon duktigt privatläkare i Lidingö genom att kolla med privatläkaren som finns nära dig:


Alla privatläkare i Lidingö

Medskin Kliniken

Östra Norevägen 1

LidingöDoktorn

Högsätravägen 2

Capio Vårdcentral Lidingö

Lejonstigen 2

Capio Stadshusdoktorn Lidingö

Lejonvägen 15


Fler privatläkarmottagningar i Lidingö

PRIMA Vuxenpsykiatri Lidingö

Stjärnvägen 2