Privatläkare - Massor med information om Privatläkare

Privatläkare i Sollentuna

Privatläkare i Sollentuna

Totalt i Sollentuna finns det 5 privatläkare eller privatläkarmottagningar och många av privatläkarna har mycket skickliga inom sin specialitet. Det händer att det är svårt att hitta den bästa privatläkaren i Sollentuna för just din åkomma och dessutom kan tillgängligheten variera. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av läkare som talar om vilken privatklinik som har den bästa privatläkaren gällande din sjukdom. Du kan också jämföra olika privatläkarnas eller privatsjukhusens omdöme på nätet.

Eftersom det i Stockholms län och i Sollentuna finns många olika privatläkare kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande kötid och specialitet. När du kontaktar någon privatläkare är det bra ifall du har läst på lite om din sjukdom eller behandlingar. Viss info får du på privatklinikerns webbsidor och på Vårdguiden hittar du massor med bra oberoende fakta.
Det går lätt att komma i kontakt med någon duktigt privatläkare i Sollentuna genom att kolla med privatläkaren som finns nära dig:


Alla privatläkare i Sollentuna

Sollentuna Kirurgi & Laser Center AB

Aniaraplatsen 6

Aurorakliniken

Turebergs Allé 7

Sollentuna Psykiatriska Mottagning

Nytorpsvägen 10

Jourdoktorn

Runskogsvägen 1B


Fler privatläkarmottagningar i Sollentuna

Sollentuna Ögonmottagning

Sofielundsvägen 4