Privatläkare - Massor med information om Privatläkare

Privatläkare - Bertil Elgerot Psykoterapi & Psykiatri AB

Privatläkare hos Bertil Elgerot Psykoterapi & Psykiatri AB i Stockholm

I Stockholm finns det 51 kliniker där du kan hitta en bra privatläkare varav Bertil Elgerot Psykoterapi & Psykiatri AB är en av dem. Då både tillgänglighet och inriktning variera mellan privatläkarna och det kan vara bra att kolla med andra privatläkarmottagningar i Stockholm eller på orter i Stockholms län.

Ifall du tar kontakt med någon privatläkare bör du kunna förklara dina symptom på ett tydligt och sakligt sätt, gärna i detalj. Mycket information om olika sjukdomar kan du få genom att besöka olika privatläkare eller privatsjukhus hemsidor men även på Vårdguiden - 1177. Eftersom det finns flera privatläkare på samma ort som Bertil Elgerot Psykoterapi & Psykiatri AB kan det vara klokt att undersöka deras specialiteter och försöka hitta omdömen hos minst två av privatläkarna men om det känns rätt ska du börja med att kontakta Bertil Elgerot Psykoterapi & Psykiatri AB.
Bäst är att kontakta Bertil Elgerot Psykoterapi & Psykiatri AB om du vi ha kontakt med en privatläkare på följande sätt:


Bertil Elgerot Psykoterapi & Psykiatri AB

Artillerigatan 45

114 45 Stockholm