Privatläkare - Massor med information om Privatläkare

Privatläkare - Flyktingenheten - Barn- och ungdomspsykiatrisk mottagning

Privatläkare hos Flyktingenheten - Barn- och ungdomspsykiatrisk mottagning i Stockholm

I Stockholm finns det 51 kliniker där du kan hitta en bra privatläkare varav Flyktingenheten - Barn- och ungdomspsykiatrisk mottagning är en av dem. Då både tillgänglighet och inriktning variera mellan privatläkarna och det kan vara bra att kolla med andra privatläkarmottagningar i Stockholm eller på orter i Stockholms län.

Ifall du tar kontakt med någon privatläkare bör du kunna förklara dina symptom på ett tydligt och sakligt sätt, gärna i detalj. Mycket information om olika sjukdomar kan du få genom att besöka olika privatläkare eller privatsjukhus hemsidor men även på Vårdguiden - 1177. Eftersom det finns flera privatläkare på samma ort som Flyktingenheten - Barn- och ungdomspsykiatrisk mottagning kan det vara klokt att undersöka deras specialiteter och försöka hitta omdömen hos minst två av privatläkarna men om det känns rätt ska du börja med att kontakta Flyktingenheten - Barn- och ungdomspsykiatrisk mottagning.
Bäst är att kontakta Flyktingenheten - Barn- och ungdomspsykiatrisk mottagning om du vi ha kontakt med en privatläkare på följande sätt:


Flyktingenheten - Barn- och ungdomspsykiatrisk mottagning

Tideliusgatan 12

118 69 Stockholm