Privatläkare - Massor med information om Privatläkare

Privatläkare - Berit Engström Svartbäcksgatans Öron- Näs- & Halsmottagning

Privatläkare hos Berit Engström Svartbäcksgatans Öron- Näs- & Halsmottagning i Uppsala

I Uppsala finns det 25 kliniker där du kan hitta en bra privatläkare varav Berit Engström Svartbäcksgatans Öron- Näs- & Halsmottagning är en av dem. Då både tillgänglighet och inriktning variera mellan privatläkarna och det kan vara bra att kolla med andra privatläkarmottagningar i Uppsala eller på orter i Uppland.

Ifall du tar kontakt med någon privatläkare bör du kunna förklara dina symptom på ett tydligt och sakligt sätt, gärna i detalj. Mycket information om olika sjukdomar kan du få genom att besöka olika privatläkare eller privatsjukhus hemsidor men även på Vårdguiden - 1177. Eftersom det finns flera privatläkare på samma ort som Berit Engström Svartbäcksgatans Öron- Näs- & Halsmottagning kan det vara klokt att undersöka deras specialiteter och försöka hitta omdömen hos minst två av privatläkarna men om det känns rätt ska du börja med att kontakta Berit Engström Svartbäcksgatans Öron- Näs- & Halsmottagning.
Bäst är att kontakta Berit Engström Svartbäcksgatans Öron- Näs- & Halsmottagning om du vi ha kontakt med en privatläkare på följande sätt:


Berit Engström Svartbäcksgatans Öron- Näs- & Halsmottagning

Svartbäcksgatan 43F

753 16 Uppsala