Privatläkare - Massor med information om Privatläkare

Privatläkare i Skellefteå

Privatläkare i Skellefteå

Totalt i Skellefteå finns det 4 privatläkare eller privatläkarmottagningar och många av privatläkarna har mycket skickliga inom sin specialitet. Det händer att det är svårt att hitta den bästa privatläkaren i Skellefteå för just din åkomma och dessutom kan tillgängligheten variera. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av läkare som talar om vilken privatklinik som har den bästa privatläkaren gällande din sjukdom. Du kan också jämföra olika privatläkarnas eller privatsjukhusens omdöme på nätet.

Eftersom det i Västerbotten och i Skellefteå finns många olika privatläkare kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande kötid och specialitet. När du kontaktar någon privatläkare är det bra ifall du har läst på lite om din sjukdom eller behandlingar. Viss info får du på privatklinikerns webbsidor och på Vårdguiden hittar du massor med bra oberoende fakta.
Det går lätt att komma i kontakt med någon duktigt privatläkare i Skellefteå genom att kolla med privatläkaren som finns nära dig:


Alla privatläkare i Skellefteå

Skellefteå Lasarett

Lasarettsvägen 29

SF-Kirurgia Privatläkarmottagning

Köpmangatan 11

Läkarmottagning

Stationsgatan 12

Erikslids Hälsocentral

Annastigen 8