Privatläkare - Massor med information om Privatläkare

Privatläkare i Umeå

Privatläkare i Umeå

Totalt i Umeå finns det 11 privatläkare eller privatläkarmottagningar och många av privatläkarna har mycket skickliga inom sin specialitet. Det händer att det är svårt att hitta den bästa privatläkaren i Umeå för just din åkomma och dessutom kan tillgängligheten variera. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av läkare som talar om vilken privatklinik som har den bästa privatläkaren gällande din sjukdom. Du kan också jämföra olika privatläkarnas eller privatsjukhusens omdöme på nätet.

Eftersom det i Västerbotten och i Umeå finns många olika privatläkare kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande kötid och specialitet. När du kontaktar någon privatläkare är det bra ifall du har läst på lite om din sjukdom eller behandlingar. Viss info får du på privatklinikerns webbsidor och på Vårdguiden hittar du massor med bra oberoende fakta.
Det går lätt att komma i kontakt med någon duktigt privatläkare i Umeå genom att kolla med privatläkaren som finns nära dig:


Alla privatläkare i Umeå

Barbara Frankel Leg. läkare

Riksvägen 2L

Memira AB

Nygatan 18

Sports Medicine Umeå AB

Kuratorvägen 2B

Dermatologhuset

Övägen 4


Fler privatläkarmottagningar i Umeå

Citymottagningen

Västra Norrlandsgatan 18B

Din Plastikkirurg

Silvervägen 62B

IVF-kliniken Umeå

Norrlands Universitetssjukhus

Capio Hälsocentral Dragonen

Ridvägen 12


Ännu flera läkarkliniker i Umeå

Norrforskliniken AB, Jan Ericson

Skolgatan 35

Kollberg Läkare, J AB, Leg. läk.

Rådhusesplanaden 2

Ersboda Hälsocentral

Hälsogränd 3