Privatläkare - Massor med information om Privatläkare

Privatläkare i Västerås

Privatläkare i Västerås

Totalt i Västerås finns det 5 privatläkare eller privatläkarmottagningar och många av privatläkarna har mycket skickliga inom sin specialitet. Det händer att det är svårt att hitta den bästa privatläkaren i Västerås för just din åkomma och dessutom kan tillgängligheten variera. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av läkare som talar om vilken privatklinik som har den bästa privatläkaren gällande din sjukdom. Du kan också jämföra olika privatläkarnas eller privatsjukhusens omdöme på nätet.

Eftersom det i Västmanland och i Västerås finns många olika privatläkare kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande kötid och specialitet. När du kontaktar någon privatläkare är det bra ifall du har läst på lite om din sjukdom eller behandlingar. Viss info får du på privatklinikerns webbsidor och på Vårdguiden hittar du massor med bra oberoende fakta.
Det går lätt att komma i kontakt med någon duktigt privatläkare i Västerås genom att kolla med privatläkaren som finns nära dig:


Alla privatläkare i Västerås

Citypraktiken

Stora Gatan 33

Läkargruppen

Källgatan 10

Citypsykiatri

Hantverkargatan 4

Doktorerna Lundholm AB

Norra Källgatan 26


Fler privatläkarmottagningar i Västerås

Pl´ent Kliniken AB

Flottiljgatan 69